Customade Phone Casing

Group Buy Price RM 63.00
Item Quantity: 3 or Buyer Count: 3
Group Buy Price Item Quantity: 3 or Buyer Count: 3

Note:
You are committing to purchase this product at the original / discounted price. Group buy price will be charged when buyer count is reached.
Individual Price RM 70.00 RM 72.00 -2%
RM 72.00
Note:
You are committing to purchase this product at the original / discounted price. Group buy price will be charged when buyer count is reached.

Please select a variant from Option 1
0

Cart

Polaroid AA Legacy

Active

View Shop

Not availableRatings

2.0%Cash Points

Joined10 months, 2 weeks ago

10 months, 2 weeks agoJoined

Groups Available

Purchase to start group buy.
Product Information

Ships FromSelangor

BrandTupai Design

Option 1 personal picture, Jawi Series, Stripes Series, Couple Set, Rose Gold Series, Belantara Series, Signature Series

Warranty Period3 days refund if unwanted

Warranty TypeProtect your phone securely

Points

Cash Points (CP) = 2.0%

Reward Points = 1 point per RM 1

Shariah Compliance Compliant

Product Description

Customade Phone Casing

* Untuk send gambar yang korang nak, boleh send pada nombor ini: 019 360 3971 ( sis atirah )

"SIAPA YG SUKA MAIN PHONE WAJIB BACA NI !!!"
.
Hari hari pegang phone, tapi phone case sama je dah bertahun. Tak boring ke? Kat sini lah satu satunya tempat yang paling best untuk custom-made phone case korang. Sebab apa ? Baca review di bawah;
.
"Tupaidesign memang terbaik. Dah la boleh custom-made, casing pulak mmg protective. So saya dah tak risau kalau calar ke apa. Memang safety terjamin. Fungsi 2 in 1 memang berbaloi , bukan tu je tau korang boleh letak gambar/nama korang sendiri tau ."
SO APA TUNGGU LAGI KORANG BOLEH GRAB SEKARANG 😍🔥

Product Ratings
No Rating (0 Reviews)

From The Same Seller

Similar Products