DEMICA WHITENING LOTION (ORIGINAL)

Group Buy Price RM 35.90
Item Quantity: 10 or Buyer Count: 10
Group Buy Price Item Quantity: 10 or Buyer Count: 10

Note:
You are committing to purchase this product at the original / discounted price. Group buy price will be charged when buyer count is reached.
Individual Price RM None RM 39.90
RM 39.90
Note:
You are committing to purchase this product at the original / discounted price. Group buy price will be charged when buyer count is reached.

Please select a variant from Option 1, Size
Variations
Variations
Size:
0

Cart

The Special One

Active

View Shop

5.0Ratings

3.0%Cash Points

Joined2 months, 2 weeks ago

2 months, 2 weeks agoJoined

Groups Available

Purchase to start group buy.
Product Information

Ships FromPerak

BrandDEMICA

Option 1 Semenanjung Malaysia, Sabah & Serawak

Size 50 ML

Warranty Period-

Warranty Type-

Points

Cash Points (CP) = 3.0%

Reward Points = 1 point per RM 1

Shariah Compliance Compliant

Product Description

Lotion Putih Selamat & Halal 🌟

Nak putih pun uols jgn suka hati main sapu je sebarang produk. Tp cek dulu produk tu selamat atau tak. #DemicaWhiteningLotion mengandungi ekstrak susu, serbuk mutiara, provitamin B3 & olive oil yg dijamin HALAL & SELAMAT. So takde apa yg perlu uols risau sbb boleh putih tanpa kesan berbahaya ✌️.

Khasiat Susu Dlm Demica Lotion Utk Kulit

1️⃣Mencerahkan kulit
2️⃣Melembutkan kulit
3️⃣Membersihkan kulit
4️⃣Membuatkan kulit menjadi lebih halus
5️⃣Menjaga kekenyalan & kelembapan kulit

Kelebihan #DemicaWhiteningLotion

1)Botol comel
•Size botol 50ml sangat mudah dibawa ke mana sahaja. Letak dlm handbag pun tak rasa berat 😉

2)Lotion spray
•Sangat mudah digunakan. Hanya goncangkan & spray sahaja di kawasan yg terdedah dgn cahaya matahari.
•Cth: muka, tangan & kaki .

3)SPF 50
•Melindungi kulit dari sinar UVA & UVB yg boleh menyebabkan kulit kemerah-merahan & sunburn .

4)Bau wangi & tekstur halus
•Wowww lotion ni bau bunga, lembut mcm bau baby je. Spray je, ratakan tak sampai 10 saat terus meresap dlm kulit .

Rugilahh sape tak try lagi #DemicaWhiteningLotion ni 😉.

Product Ratings
5.0 (1 Reviews)

Muhamad Zaid b…

12-04-2021 06:20

From The Same Seller

Similar Products