Moist Lip Scrub

Group Buy Price RM 17.00
Item Quantity: 5 or Buyer Count: 5
Group Buy Price Item Quantity: 5 or Buyer Count: 5

Note:
You are committing to purchase this product at the original / discounted price. Group buy price will be charged when buyer count is reached.
Individual Price RM 19.00 RM 20.00 -5%
RM 20.00
Note:
You are committing to purchase this product at the original / discounted price. Group buy price will be charged when buyer count is reached.

Please select a variant from Colour
Variations
Colour:
red
0

Cart

UME SHOP

Active

View Shop

Not availableRatings

5.0%Cash Points

Joined4 months, 1 week ago

4 months, 1 week agoJoined

Groups Available

Purchase to start group buy.
Product Information

Ships FromPahang

BrandOrganichana

Modellip care

Colour red

Warranty Period-

Warranty Type-

Points

Cash Points (CP) = 5.0%

Reward Points = 1 point per RM 1

Shariah Compliance Compliant

Product Description

Ramai orang fikir muka je yang nak kene scrub. Bibir pun sama ya perlu discrub kerana dibibir juga akan ada kulit mati. Lepas dah scrub bibir tu mesti akan rasa sangat selesa dan bibir menjadi lebih cerah sebab apa ? Sebab kulit mati telah dibuang.

Lepas guna Moist Lipscrub by Organichana ni , boleh lah pakai #Bonita Liptint atau pun #Creamy Lipbalm tu. Pehh !! makin bertambah lembap dan shinning lah bibir lepas ni.. Bebas bahan kimia yang boleh merosakkan bibir. Virgin oil adalah salah satu bahan yang ada didalam moist lipscrub by Organichana ni. Virgin oil tu dapat mengekalkan kelembapan bibir. Okay meh lah kita listkan bahan yang ada dalam Moist Lipscrub ni untuk membuktikan ianya organik. Bahannya ialah :
ü Virgin olive oil
ü Jajoba oil
ü Unrefined Cocoa Butter
ü Beeswax
Semua bahan yang digunakan ialah organik. Hanya Berharga RM 20.
Sebarang pertanyaan berkaitan pembelian boleh wasap/DM ke :
016-5314995
Atau di shopee Ume Shop / lebih mudah hanya terus tekan link dibawah :
http://www.wasap.my/016-5314995

Product Ratings
No Rating (0 Reviews)

From The Same Seller

Similar Products