Firming Eye Cream

Group Buy Price RM 31.00
Item Quantity: 5 or Buyer Count: 5
Group Buy Price Item Quantity: 5 or Buyer Count: 5

Note:
You are committing to purchase this product at the original / discounted price. Group buy price will be charged when buyer count is reached.
Individual Price RM 35.00 RM 40.00 -12%
RM 40.00
Note:
You are committing to purchase this product at the original / discounted price. Group buy price will be charged when buyer count is reached.

Please select a variant from Colour
Variations
Colour:
0

Cart

UME SHOP

Active

View Shop

Not availableRatings

5.0%Cash Points

Joined4 months, 1 week ago

4 months, 1 week agoJoined

Groups Available

Purchase to start group buy.
Product Information

Ships FromPahang

BrandOrganichana

Modeleye cream

Colour white

Warranty Period-

Warranty Type-

Points

Cash Points (CP) = 5.0%

Reward Points = 1 point per RM 1

Shariah Compliance Compliant

Product Description

EII GERAM JE BILA ORANG TAK BOLEH BEZAKAN KITA DENGAN PANDA!
Nak hilangkan mata panda tu senang je, korang sapu sapu je lah eye cream dekat kawasan yang gelap tu, confirm dah tak jadi panda dah nanti. Iolss suggest sangat kalau nak beli eye cream cari ingredients yang bagus-bagus, bukan apa just nak elakkan eye cream tu tak jadi nanti.
Meh nak share dengan korang ingredients yang ada dalam firming eyeceram ni:
- Organic almond oil
- Organic virgin oil
- Pure grapeseed oil
- Organic lavender esantial oil & orange EO
- Vegetable Glycerin
- Vitamin B3
Tak nak mata panda lagi? Tryy lah satu. Ingredients dia pon bagus bagus!!

Product Ratings
No Rating (0 Reviews)

From The Same Seller

Similar Products