PERFUME MEMIKAT HATI (LELAKI & PEREMPUAN)

Group Buy Price RM 47.00
Item Quantity: 3 or Buyer Count: 3
Group Buy Price Item Quantity: 3 or Buyer Count: 3

Note:
You are committing to purchase this product at the original / discounted price. Group buy price will be charged when buyer count is reached.
Individual Price RM 70.00 RM 120.00 -41%
RM 120.00
Note:
You are committing to purchase this product at the original / discounted price. Group buy price will be charged when buyer count is reached.

Please select a variant from Option 1
0

Cart

The Special One

Active

View Shop

10.0Ratings

3.0%Cash Points

Joined5 months, 3 weeks ago

5 months, 3 weeks agoJoined

Groups Available

Purchase to start group buy.
Product Information

Ships FromPerak

BrandPHERO-PRIME

Model30

Option 1 Set Promo P, Set Borong (3-P), Set Borong(1-L, 2-P), Set Borong(1-P, 2-L), Set Mix (1-L, 1-P), Set Promo L, Set Combo (2-L), Set Borong (3-L), Set Combo (2-P)

Warranty Period-

Warranty Type-

Points

Cash Points (CP) = 3.0%

Reward Points = 1 point per RM 1

Shariah Compliance Compliant

Product Description

Hai semuaaa... Assalamualaikum w.b.t..
Hari nie saya nak share kelebihan Perfume Phero-Prime nie... Bagi saya yang specialnya Phero-Prime nie ada 3 kelebihan.

1. KUALITI TINGGI
- Masa first2 saya kenai perfume Phero-Prime nie ... rasa mcm nak beli jaa... sebab iklan dia menarik... buka instagram kluar iklan Phero-prime, buka facebook iklan sama jugak.. buka wassap pun iklan perfume phero-prime... nak beli tapi tak dapat bawu dulu... sya pun try la beli set combo 2 botol... sampai ja terus pakai pagi tu... bawu dia semerbak ya ampunnn... sya pun try la guna p beli barang.. orang duk usha ja .. pehal diorang nie.. hahahhahahaah ... kat tempat lain pun sama... bawu dia memang memikat ... kawan laki ka.. kawan perempuan ka... memang nk mai dekat sebb nak bawu... kita pun steady je laa ann...

2. FREE GIFT
- Masa saya beli tu... saya dapat freegift minyak wangi untuk kereta... memang terbaiklah seller nie... memang pemurah... untuk pembeli MSS MALL nie juga akan dapat free gift... jangan risau... free gift tu dah semadi dengan penjual... bagi yang beli set combo akan dapat free gift.. terbaikkk...

3. HARGA PROMOSI
- Dah la dapat harga promosi... beli dekat MSS MALL lagi.. dapat cash point dan reward point lagi ... best ke sangat2 best... acer jawabb... tunggu apa lagi beli je set borong 3 botol sekali gus... terboekk... takkan menyesal arhh....

PENGALAMAN SAYA
- Kalau nak dibandingkan bawu perfume lelaki dan perempuan... perfume perempuan lebih best.... bagi saya la ... sebab saya lelaki ... dan customer saya perempuan pun kata bawu perfume perempuan lagi best.... apa2 pun saya syorkan awak beli set combo, lelaki 1, perempuan 1... RM100 sahaja...

Product Ratings
5.0 (2 Reviews)

Muhamad Zaid b…

26-06-2021 19:03

Nuratikah bint…

Bau Dy mmg win la... terbukti...suka sgtt....dh jatuh cinta Ngan bau ni...dh 3 kali combo set repeat😍😍😍😍😍😍😍🥰🥰🥰🥰🥰🥰member yg jnis sensitif x ley bau sebarangan minyak wangi PON ley masuk Ngan bau phero ni...skjap je dh jatuh cinta...bli guys..x rugi...x tukar perfume lain dh pasni😘😘😘😘😘😘

21-06-2021 21:55

From The Same Seller

Similar Products